Over HB Heat Exchange

HB Heat Exchange is specialist in energiebeheersing met duurzame oplossingen. Onze kracht is het geven van een professioneel advies in combinatie met de levering van de juiste componenten voor warmte uitwisseling. Wij leveren warmtewisselaars van Cipriani Itali√ę in de vorm van gesoldeerde en geschroefde platenwarmtewisselaars (TSA) en van WTK Duitsland leveren wij luchtbatterijen in alle mogelijk soorten en maten. Dit kunnen vervangende batterijen zijn in luchtbehandelingskasten voor water of directe expansie. Twin coil systemen voor warmte terugwinning voor situaties met twee gescheiden luchtstromen. Batterijen voor kanaal inbouw voor na-koeling en/of na-verwarming voor bijvoorbeeld scholen of kantoren waarbij de batterij kan worden voorzien van een omkasting met rechthoekige of ronde kanaalaansluitingen voor eenvoudige montage.

HB Heat Exchange BV is opgericht door Hans de Bruin, na 22 jaar actief te zijn geweest als directeur van CIAT Nederland BV en de laatste jaren tevens voor CIAT Germany GmbH ben ik in 2013 begonnen met de advisering en verkoop van de producten van WTK en Cipriani. Daarnaast blijf ik betrokken bij CIAT Nederland BV door als agent de belangen te behartigen voor een aantal relaties. Bij deze relaties ben ik uw aanspreekpunt voor o.a. koelmachines, warmtepompen en ventilatorconvectoren van CIAT.

Onze producten

Bekijk een selectie van onze producten van leveranciers Capriani en WTK Duitsland en ontdek de verscheidenheid aan componenten voor warmte uitwisseling.

Onze producten

Neem contact met ons op

Voor vrijblijvende informatie of vragen aan ons, neem contact met ons op via onderstaande button. Wij reageren dan binnen twee werkdagen op uw aanvraag.

Contact ons